Σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνεις καθημερινά. Στις δύσκολες αυτές ημέρες που ζούμε, με την καθημερινότητα να αλλάζει συνεχώς, θα θέλαμε να σε διαβεβαιώσουμε ότι στο  The Salad Project™ είμαστε προσηλωμένοι στο να σε εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έχοντας πάντα υψηλά standards και προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας, σου προσφέρουμε ασφαλές και ποιοτικό φαγητό και καφέ, από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του καταστήματος μας. Επιπλέον, έχουμε λάβει επιπρόσθετα μέτρα ασφάλειας για να εξυπηρετούμε τις παραγγελίες take away και delivery με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παρακολουθούμε στενά τα γεγονότα και τις οδηγίες-συμβουλές των τοπικών φορέων και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και προβαίνουμε σε όποια αλλαγή χρειαστεί. Στη συνέχεια μπορείς να δεις αναλυτικά τις ενέργειες στις οποίες έχουμε προβεί.

Η «Παράδοση χωρίς επαφή», είναι διαθέσιμη για τις online παραγγελίες (με πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας), έτσι ώστε να εξασφαλίζει ότι δεν θα υπάρχει επαφή ανάμεσα στο διανομέα και στον πελάτη.

Ακολούθησε 3 απλά βήματα:

  1. Ανοίγεις το thesaladproject.gr  επιλέγεις τα προϊόντα σου, βάζεις την παραγγελία σου.
  2. Πριν την στείλεις, επιλέγεις πληρωμή με κάρτα.
  3. Συμπληρώνεις στα σχόλια το επιθυμητό σημείο παραλαβής πχ “αφήστε έξω από την πόρτα” και τον τρόπο συνεννόησης πχ “χτυπήστε το κουδούνι ή καλέστε με κατά την άφιξη”.
  • Φτάνοντας ο διανομέας μας, θα σε καλέσει στο τηλέφωνο που έχεις καταχωρήσει στην παραγγελία σου και θα σε ενημερώσει να κατέβεις να την παραλάβεις.
  • Η παραγγελία σου θα βρίσκεται συσκευασμένη στην είσοδο ή όπου μας έχεις υποδείξει στα σχόλια.
  • Για την παραλαβή της παραγγελίας ο διανομέας θα περιμένει σε απόσταση μέχρι να επιβεβαιώσει ότι την παρέλαβες.
  • Η παράδοση χωρίς επαφή προϋποθέτει online πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Oι υπόλοιπες ενέργειές μας αναλυτικά:

1. Συνεχώς ενημερώνουμε όλους τους υπαλλήλους και τους διανομείς μας σχετικά με τις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και άλλους.

2. Στο κατάστημα μας ακολουθούνται τα ακόλουθα επιπρόσθετα μέτρα:
– Θερμομέτρηση των εργαζομένων
– Συχνό πλύσιμο στα χέρια με την χρήση αντισηπτικού
– Χρήση γαντιών από όλο το προσωπικό με τακτική αλλαγή και απολύμανση
– Ελαχιστοποίηση ανθρώπινης επαφής
– Τακτικός καθαρισμός εξοπλισμού delivery

3. Συνεχίζουμε να ελέγχουμε όλες τις προτάσεις και τα μέτρα ασφαλείας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

#staysafe