Franchise

Επενδύστε τώρα στην ιδέα του μέλλοντος!

Το The Salad Project, η πιο καινοτόμα ιδέα στο χώρο της εστίασης ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που τρώμε! Καλύπτοντας την ζήτηση του κοινού για μια νόστιμη και θρεπτική διατροφή, που σήμερα, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που ζούμε το έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ!

Είναι ένα concept φτιαγμένο για τον σύγχρονο τρόπο ζωής,αφού εφηύρε και απέδειξε ότι είναι εφικτό το Healthy Fast Food . Λειτούργησε κυρίως σαν Delivery για να φέρει την υγιεινή διατροφή στο σπίτι και στο γραφείο, πιο εύκολα και προσιτά απο ποτέ. Αποτελεί μια πρόταση εντελώς ξεχωριστή στον χώρο της εστίασης, ιδιαίτερα αποδοτική με ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Είναι μια ιδέα που όχι μόνο δεν έχει κορεστεί, αλλά έχει ακόμα σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης. Εμείς σαν πρωτοπόροι στον χώρο και με σημαντική πλέον εμπειρία μετά από 6 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας, μπορούμε να κατευθύνουμε και να εγγυηθούμε την επιτυχία.

To The Salad Project  δημιουργήθηκε το 2014 με σκοπό να αλλάξει τις διατροφικές μας συνήθειες. Είμαστε το πλέον εξειδικευμένο εστιατόριο, που το μενού του προάγει εξ ολοκλήρου την υγιεινή διατροφή και συμβάλλει στην προάσπιση της υγείας. Για εμάς στο The Salad Project ήταν πολύ σημαντικό να αποδείξουμε, πως ένα υγιεινό γεύμα, μπορεί ταυτόχρονα να είναι και νόστιμο, και το καταφέραμε μέσα απο τη συνεργασία μας με πολύ έμπειρο Chef και διακεκριμένη Διατροφολόγο. Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, είναι η αγάπη, η προτίμηση και η συνέπεια των πελατών μας που πλέον είναι χιλιάδες.

Το The Salad Project  μετρά ήδη 9 χρόνια επιτυχίας, απαντώντας στις ιδιαίτερες προκλήσεις της εποχής, με ένα προσαρμοσμένο concept στο μέλλον του delivery και όχι μόνο.

Με την ολοκλήρωση της βασικής εκπαίδευσης όλων των μελών της ομάδας σας, θα είμαστε δίπλα σας για να παρακολουθήσουμε μαζί τη λειτουργία του καταστήματος και την εφαρμογή του μοντέλου The Salad Project για την εγγυημένη επιτυχία σας.

Το The Salad Project αναζητά νέους συνεργάτες, αυτοαπασχολούμενους με όρεξη, που θα μοιραστούν το όραμα της επιχείρησης, τις αξίες της και την αγάπη για την υγιεινή διατροφή. Χρειάζεται να είναι ανοιχτοί σε νέες ιδέες και προκλήσεις, με δέσμευση στην ποιότητα, αναζητώντας απόδοση και ισορροπία προσωπικής ζωής και εργασίας.

Το The Salad Project είναι ένα concept φτιαγμένο για τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Απευθύνεται σε μια συνεχώς διευρυνόμενη αγορά, σε όλους όσους θέλουν το καλύτερο για τη διατροφή τους και ακόμα περισσότερο για αυτούς που δεν έχουν χρόνο να φτιάξουν κάτι υγιεινό και ταυτόχρονα νόστιμο. Το εγχείρημα μας είναι μια πρόταση εντελώς ξεχωριστή στον χώρο της εστίασης, ιδιαίτερα αποδοτική με ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Μέσο μέγεθος καταστήματος: 70 εως 120 τ.μ.
Μέσο Ύψος Επένδυσης: από 60.000€

Αριθμός Καταστημάτων:

Εταιρικά: [1] Αθήνα

Σύνολο [1]

Έναρξη Δραστηριότητας: 2014

​Στα οφέλη του project περιλαμβάνεται το υψηλό εισόδημα που αποφέρει η επιχείρηση και η ολοκληρωμένη  υποστήριξη τεχνογνωσίας που θα λάβει ως επενδυτής:

Συγκροτημένο πλάνο δημιουργίας των καταστημάτων.

Χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης.

Ταχεία διείσδυση στην αγορά-στόχο

Διαρκή και συνεχή εκπαίδευση, τόσο στην αρχική, όσο και στη μετέπειτα φάση.

Δοκιμασμένο στο χώρο της υγιεινής διατροφής.

Δοκιμασμένο δίκτυο προμηθευτών και οικονομίες κλίμακας.

Συνεχή ανανέωση των προϊόντων προτάσεων/γευμάτων, διασφαλίζοντας την πληρέστερη πρόταση.

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα marketing.

Social media campaign και συνεχή υποστήριξη.

Συνεχή υποστήριξη σε λειτουργικά θέματα, διαδικασίες και συστήματα κλπ.

Eμπειρία Επενδυτή: Δεν κρίνεται απαραίτητη

  • Αθήνα, περιοχές υψηλής εμπορικότητας, επαρχίες με υψηλή τουριστική κίνηση
  • Νησιά ( Μύκονος / Σαντορίνη / Κρήτη / Ρόδος)
  • Θεσσαλονίκη
  • Πάτρα
  • ​Κύπρος